Home Use Program Home Use Program
Project Professional 2016

Project Professional 2016

Project Professional 2016 membolehkan anda untuk mengatur projek, sumber dan pasukan anda dan mengikut jadual. Dengan mudah dan berkesan merancang projek, menjejaki status dan bekerjasama dengan orang lain.

Apa yang Disertakan

Project
  • Bekerja secara lancar dengan pelbagai alat untuk membantu semua orang bekerjasama dengan maklumat yang mereka perlukan untuk berjaya.
  • Project Professional 2016 memberi keupayaan untuk menggambarkan dan mencetak laporan projek dengan cantik, membantu anda berkongsi dan membincangkan kemajuan dengan mudah dan berkesan.
  • Paparan berbilang garis masa baharu dalam Project Professional 2016 membantu memastikan anda dimaklumkan tentang semua aspek projek anda.
  • Dengan pantas menumpukan pada perkara-perkara penting, memilih tindakan untuk diambil dengan mudah dan melayari fungsi-fungsi secara lancar dengan pengalaman visual yang ditingkatkan.
Project Professional

Pastikan projek anda mengikut perancangan

Microsoft Project Professional 2016 membantu anda merancang projek dengan mudah dan bekerjasama dengan orang lain hampir dari mana-mana sahaja. Kekal teratur dan pastikan projek anda mengikut perancangan dengan satu-satunya sistem pengurusan projek yang direka untuk berfungsi secara lancar dengan aplikasi Microsoft dan perkhidmatan awan yang lain. Project Professional 2016 boleh digunakan sebagai produk kendiri atau boleh disambungkan ke pelayan. Project Professional 2016 merangkumi Lesen Capaian Pelanggan (CAL) Pelayan Projek.

Keperluan Sistem

Komputer dan pemproses

1 gigahertz (GHz) atau pemproses lebih laju x86 bit atau x64 bit dengan set arahan SSE2


Memori

2 GB RAM


Cakera keras

Ruang cakera tersedia sebanyak 3.0 GB

Paparan

Resolusi skrin 1280 x 800

Grafik

Pemecut cakera keras grafik memerlukan kad grafik DirectX 10.

Sistem pengendalian

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 atau Windows Server 2008 R2

Untuk pengalaman terbaik, gunakan versi terkini sebarang sistem pengendalian.

Pelayar

Versi semasa atau versi terdahulu yang terdekat untuk Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox atau Microsoft Edge.

Versi NET

Memerlukan .NET 3.5. Sesetengah ciri lain mungkin memerlukan NET 4.0 atau 4.5 CLR untuk dipasang juga.

Lain-lain

Kefungsian Internet memerlukan sambungan Internet. Yuran mungkin dikenakan.

Peranti didayakan sentuh diperlukan untuk menggunakan mana-mana kefungsian berbilang sentuh. Namun, semua ciri dan kefungsian sentiasa tersedia dengan papan kekunci, tetikus atau peranti input standard atau boleh dicapai yang lain. Sila maklum bahawa ciri sentuh dioptimumkan untuk digunakan dengan Windows 8, Windows 8.1 atau Windows 10

Kefungsian produk dan grafik berbeza-beza berdasarkan pada konfigurasi sistem anda. Sesetengah ciri mungkin memerlukan perkakasan atau kesambungan pelayan tambahan atau lanjutan.