Home Use Program Home Use Program
Visio Professional 2016

Visio Professional 2016

Visio Professional 2016 menjadikannya lebih mudah untuk mencipta dan berkongsi rajah profesional, versatil yang memudahkan dan menyampaikan maklumat rumit.

Apa yang Disertakan

Visio
  • Dengan Visio, anda boleh berkongsi bentuk dalam rajah anda untuk menunjukkan data masa nyata dengan visual alam nyata. Ikon, simbol, warna dan graf bar yang ceria boleh membuat data anda difahami dengan serta merta.
  • Getting Started Experience menyediakan set rajah pemula pra lakar tertentu dan tip serta teknik mengikut konteks untuk membantu pengguna mencipta, mengedit dan melengkapkan rajah mereka dengan pantas.
  • Gunakan kelebihan ketersambungan satu langkah baharu dengan jadual Excel dan tukarkan grafik data mengikut kehendak anda dengan satu klik.
  • Mentakrifkan dan meningkatkan proses dengan berkesan. Mendokumenkan proses menggunakan notasi standard pilihan anda dengan lebih 20 templat proses.
Visio Professional

Cipta gambar rajah lanjutan dengan mudah

Microsoft Visio Professional 2016 memudahkan individu dan pasukan untuk mencipta dan berkongsi gambar rajah serba guna profesional yang meringkaskan maklumat yang rumit. Ia merangkumi semua kefungsian Visio Standard 2016 dan juga bentuk, templat dan gaya yang dikemas kini; sokongan yang dipertingkat bagi kerjasama pasukan, termasuk keupayaan untuk beberapa orang mengusahakan satu gambar rajah tunggal pada masa yang sama; dan keupayaan untuk memautkan gambar rajah kepada data.

Keperluan Sistem

Komputer dan pemproses

1 gigahertz (GHz) atau pemproses lebih laju x86 bit atau x64 bit dengan set arahan SSE2


Memori

2 GB RAM


Cakera keras

Ruang cakera tersedia sebanyak 3.0 GB

Paparan

Resolusi skrin 1280 x 800

Grafik

Pemecut cakera keras grafik memerlukan kad grafik DirectX 10.

Sistem pengendalian

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 atau Windows Server 2008 R2

Untuk pengalaman terbaik, gunakan versi terkini sebarang sistem pengendalian.

Pelayar

Versi semasa atau versi terdahulu yang terdekat untuk Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox atau Microsoft Edge.

Versi NET

Memerlukan .NET 3.5. Sesetengah ciri lain mungkin memerlukan NET 4.0 atau 4.5 CLR untuk dipasang juga.

Lain-lain

Kefungsian Internet memerlukan sambungan Internet. Yuran mungkin dikenakan.

Peranti didayakan sentuh diperlukan untuk menggunakan mana-mana kefungsian berbilang sentuh. Namun, semua ciri dan kefungsian sentiasa tersedia dengan papan kekunci, tetikus atau peranti input standard atau boleh dicapai yang lain. Sila maklum bahawa ciri sentuh dioptimumkan untuk digunakan dengan Windows 8, Windows 8.1 atau Windows 10

Kefungsian produk dan grafik berbeza-beza berdasarkan pada konfigurasi sistem anda. Sesetengah ciri mungkin memerlukan perkakasan atau kesambungan pelayan tambahan atau lanjutan.