Home Use Program Home Use Program
Project Professional 2016

Project Professional 2016

Project Professional 2016 ви позволява да организирате и да спазвате плана на проектите, ресурсите и екипите си. Планирайте лесно и ефективно проекти, проследявайте състоянието и работете заедно с колегите си.

Какво е включено

Project
  • Използвайте безпроблемно различни инструменти, за да помагате на всички да работят заедно, като им предоставяте необходимата информация за общия успех.
  • Project Professional 2016 предоставя възможност за визуализация и красиво отпечатване на отчети по проекти, които ви помагат ефективно да споделяте и обсъждате напредъка.
  • Новият изглед на няколко времеви линии в Project Professional 2016 ви помага да бъдете информирани относно всички аспекти на проекта си.
  • Съсредоточавайте се бързо върху важните неща, избирайте лесно действия, които да предприемете, и преглеждайте плавно функциите с помощта на подобрената визуализация.
Project Professional

Проследявайте вашите проекти

Microsoft Project Professional 2016 ви помага лесно да планирате проекти и да работите съвместно с другите практически отвсякъде. Поддържайте организирани вашите проекти и ги изпълнявайте по план с единствената система за управление на проекти, предназначена за безпроблемна работа с други приложения на Microsoft и услуги в облак. Project Professional 2016 може да се използва като самостоятелен продукт или може да се свърже със сървър. Project Professional 2016 включва Лиценз за клиентски достъп (CAL) до Project Server.

Изисквания към Системата

Компютър и процесор

1-гигахерцов (ГХц) или по-бърз процесор за x86-битова или x64-битова система с набора инструкции SSE2


Памет

2 ГБ RAM


Твърд диск

3,0 ГБ свободно дисково пространство

Дисплей

Разделителната способност на екрана 1280 x 800

Графики

Хардуерното графично ускоряване изисква графична карта с DirectX 10.

Операционна система

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 или Windows Server 2008 R2

За най-добра среда за работа използвайте най-новата версия на всяка операционна система.

Браузър

Текущата версия или версията непосредствено преди нея на Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox или Microsoft Edge.

Версия на .NET

Изисква се .NET 3.5. Възможно е някои функции да изискват .NET 4.0 или 4.5 CLR, за да бъдат инсталирани.

Други

Интернет функциите изискват връзка с интернет. Може да се начислят такси.

За използването на функциите за движение с докосване на няколко пръста се изисква устройство със сензорен екран. Всички функции обаче са постоянно налични чрез клавиатура, мишка или друго стандартно или достъпно устройство за въвеждане. Имайте предвид, че функциите за работа с докосване са оптимизирани за използване с Windows 8, Windows 8.1 или Windows 10

Възможно е графичното представяне и функциите на продуктите да се различават в зависимост от конфигурацията на системата. Възможно е някои функции да изискват допълнителен или по-нов хардуер или възможност за свързване със сървър.