Home Use Program Home Use Program
Visio Professional 2016

Visio Professional 2016

Visio Professional 2016 улеснява както никога досега създаването и споделянето на професионални, гъвкави диаграми, които опростяват и предават сложна информация.

Какво е включено

Visio
  • С Visio можете да използвате фигурите в диаграмата, за да показвате данни в реално време с реално изображение. Изразителните икони, символи, цветове и стълбовидни диаграми могат да направят данните ви разбираеми от пръв поглед.
  • Getting Started Experience предоставя подбран набор от готови диаграми за начинаещи и контекстуални съвети и препоръки, които помагат на потребителите да създават, редактират и завършват бързо своите диаграми
  • Възползвайте се от новата възможност за свързване в една стъпка с таблици на Excel и размяна на графики с данни с предпочитаните от вас с едно щракване.
  • Дефинирайте и подобрявайте ефективно процесите. Документирайте ги със стандартното записване по ваш избор с помощта на над 20-те шаблона за процеси.
Visio Professional

Лесно създаване на сложни диаграми

Microsoft Visio Professional 2016 улеснява повече от преди създаването и споделянето на професионални и гъвкави диаграми, които опростяват сложната информация. Включва цялата функционалност на Visio Standard 2016, както и актуализирани форми, шаблони и стилове; усъвършенствана поддръжка за съвместна работа в екип, включително възможност за едновременна работа на няколко души върху отделна диаграма; и възможност за свързване на диаграми с данни.

Изисквания към Системата

Компютър и процесор

1-гигахерцов (ГХц) или по-бърз процесор за x86-битова или x64-битова система с набора инструкции SSE2


Памет

2 ГБ RAM


Твърд диск

3,0 ГБ свободно дисково пространство

Дисплей

Разделителната способност на екрана 1280 x 800

Графики

Хардуерното графично ускоряване изисква графична карта с DirectX 10.

Операционна система

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 или Windows Server 2008 R2

За най-добра среда за работа използвайте най-новата версия на всяка операционна система.

Браузър

Текущата версия или версията непосредствено преди нея на Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox или Microsoft Edge.

Версия на .NET

Изисква се .NET 3.5. Възможно е някои функции да изискват .NET 4.0 или 4.5 CLR, за да бъдат инсталирани.

Други

Интернет функциите изискват връзка с интернет. Може да се начислят такси.

За използването на функциите за движение с докосване на няколко пръста се изисква устройство със сензорен екран. Всички функции обаче са постоянно налични чрез клавиатура, мишка или друго стандартно или достъпно устройство за въвеждане. Имайте предвид, че функциите за работа с докосване са оптимизирани за използване с Windows 8, Windows 8.1 или Windows 10

Възможно е графичното представяне и функциите на продуктите да се различават в зависимост от конфигурацията на системата. Възможно е някои функции да изискват допълнителен или по-нов хардуер или възможност за свързване със сървър.