Home Use Program Home Use Program
Project Professional 2016

Project Professional 2016

Project Professional 2016 giver dig mulighed for at holde dine projekter, dine ressourcer og dine team organiseret og på sporet. Planlæg projekter nemt og effektivt, hold styr på status, og samarbejd med andre.

Hvad er inkluderet

Project
  • Arbejd problemfrit på tværs af værktøjer, som gør det muligt for alle at samarbejde med de oplysninger, de har brug for til at nå et godt resultat.
  • Project Professional 2016 giver mulighed for at visualisere og udskrive projektrapporter med et smukt udseende, så I nemt og effektivt kan dele og tale om fremskridtene.
  • Den nye visning af flere tidslinjer i Project Professional 2016 hjælper med at holde dig opdateret om alle aspekter af dit projekt.
  • Fokusér hurtigt på det vigtigste, vælg let de handlinger, der skal udføres, og gennemse problemfrit funktioner med en forbedret visuel oplevelse.
Project Professional

Hold styr på dine projekter

Microsoft Project Professional 2016 gør det nemt at planlægge projekter og samarbejde med andre stort set overalt. Bevar overblikket, og hold styr på dine projekter med det eneste projektstyringssystem, der er designet til at fungere problemfrit med andre Microsoft-programmer og skytjenester. Project Professional 2016 kan bruges som enkeltstående produkt eller kan have forbindelse til en server. Project Professional 2016 inkluderer en klientadgangslicens til Project Server.

Systemkrav

Computer og processor

1 gigahertz (GHz) eller hurtigere x86-bit eller x64-bit processor med SSE2-instruktionssæt


Hukommelse

2 GB RAM


Harddisk

3,0 GB ledig diskplads

Skærm

1280 x 800 skærmopløsning

Grafik

Hardwareacceleration til grafik kræver et DirectX 10-grafikkort.

Operativsystem

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 eller Windows Server 2008 R2

Hvis du vil have den bedste oplevelse, skal du bruge den nyeste udgave af ethvert operativsystem.

Browser

Den aktuelle eller umiddelbart foregående version af Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

.NET-version

.NET 3.5 påkrævet. Visse funktioner kræver muligvis, at .NET 4.0 eller 4.5 CLR også bliver installeret.

Andet

Internetfunktioner kræver en internetforbindelse. Der kan blive opkrævet gebyr.

Der kræves en berøringsaktiveret enhed for at bruge multiberøringsfunktioner. Men alle funktioner er altid tilgængelige ved hjælp af tastaturet, musen eller andre standardinputenheder eller andre tilgængelige inputenheder. Bemærk, at touchfunktioner er optimeret til brug i Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10

Produktfunktioner og grafik kan variere, afhængigt af systemkonfigurationen. Nogle funktioner kræver ekstra eller avancerede hardware- eller serverforbindelser.