Home Use Program Home Use Program
Office Professional Plus 2016

Office Professional Plus 2016

Το Microsoft Office 2016 σάς βοηθά να επιτυγχάνετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, όταν και όποτε θέλετε.

Τι περιλαμβάνεται

Word
 • Το γνωστό πρόγραμμα Word σάς επιτρέπει να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε την εργασία σας γρήγορα και εύκολα.
 • Παρακολουθήστε αλλαγές και προσθέστε σχόλια ή απαντήστε σε αυτά, ακριβώς δίπλα στο κείμενο που συζητάτε. Όλοι μπορούν να παρακολουθούν τη συνομιλία και να γνωρίζουν κάθε αλλαγή που έχει γίνει στο κείμενο, τη διάταξη και τη μορφοποίηση.
 • Ιδανικό για εξοικονόμηση χρόνου: Ανοίξτε ένα PDF στο Word στον υπολογιστή σας και θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε περιεχόμενο, όπως παραγράφους, λίστες και πίνακες, σαν να τα είχατε δημιουργήσει στο Word.

Excel
 • Καθώς εξετάζετε διάφορες διαμορφώσεις, το Excel μαθαίνει και αναγνωρίζει το μοτίβο και συμπληρώνει αυτόματα τα υπόλοιπα δεδομένα για λογαριασμό σας. Χωρίς να χρειάζονται τύποι ή μακροεντολές.
 • Το Excel εκτελεί πολύπλοκες αναλύσεις για λογαριασμό σας. Επιπλέον, συνοψίζει τα δεδομένα σας με προεπισκοπήσεις διάφορων συγκεντρωτικών πινάκων, ώστε να μπορείτε να τους συγκρίνετε και να επιλέξετε αυτόν που παρουσιάζει καλύτερα τα δεδομένα σας.
 • Το Excel μπορεί να προτείνει τους πίνακες και τα γραφήματα που απεικονίζουν καλύτερα τα μοτίβα των δεδομένων σας. Κάντε γρήγορα προεπισκόπηση των επιλογών σας και διαλέξτε αυτές που παρουσιάζουν τις πληροφορίες με μεγαλύτερη σαφήνεια.

PowerPoint
 • Χρησιμοποιήστε το δείκτη λέιζερ και τα εργαλεία πένας, για να επιστήσετε την προσοχή στα επιχειρήματά σας. Κάντε ζουμ στα επιχειρήματα που θέλετε να τονίσετε. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε το χρονόμετρο, για να παραμείνετε στο θέμα και να μην υπερβείτε το χρόνο σας.
 • Με την αυτόματη επέκταση, όταν προβάλλετε την παρουσίασή σας σε δεύτερη οθόνη, οι διαφάνειές σας παρουσιάζονται αυτόματα στις σωστές οθόνες. Χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με τις ρυθμίσεις και τον εξοπλισμό.
 • Ενισχύστε τη δημιουργική διαδικασία και κάντε την παρουσίασή σας με στυλ, με ένα μόνο κλικ. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια σειρά από προσεγμένα θέματα σχεδίασης και παραλλαγές θεμάτων.

Outlook
 • Η χρήση της γραμμής περιήγησης επιταχύνει την επικοινωνία. Ανοίξτε γρήγορα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το ημερολόγιο, τις επαφές και τις εργασίες σας. Εκεί θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε.
 • Ελέγξτε το πρόγραμμά σας, μια συνάντηση, μια εργασία ή λεπτομέρειες σχετικά με κάποια επαφή με την οποία επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη διάταξη των παραθύρων ή να χάσετε τον ειρμό σας.
 • Η βελτιωμένη αναζήτηση σάς επιτρέπει να βρίσκετε ακόμα ταχύτερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνημμένα, συναντήσεις ημερολογίου και επαφές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα άτομα που θέλετε, τη στιγμή που θέλετε.

OneNote
 • Ολοκληρώστε εργασίες με τους συναδέλφους σας. Μοιραστείτε τα σημειωματάριά σας με άλλα άτομα για προβολή ή επεξεργασία.
 • Χρησιμοποιήστε το OneNote στο σπίτι και στη δουλειά για να καταγράφετε σκέψεις, ιδέες και εκκρεμότητες. Βρείτε γρήγορα όλες τις σημειώσεις σας στην προβολή πρόσφατων στοιχείων.
 • Δημιουργήστε αποσπάσματα με περιεχόμενο από το web. Δημιουργήστε αποσπάσματα από οποιαδήποτε ιστοσελίδα στο OneNote και δείτε τα αργότερα.

Access
 • Δημιουργήστε γρήγορα προσαρμοσμένες εφαρμογές, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού* (*Απαιτούνται υπηρεσίες Access Services).
 • Η Access κάνει πλέον πολύ περισσότερα πράγματα από τη δημιουργία βάσεων δεδομένων για υπολογιστή. Πρόκειται για ένα εύχρηστο εργαλείο, ώστε να δημιουργείτε γρήγορα εφαρμογές βάσης δεδομένων βάσει προγράμματος περιήγησης οι οποίες σας βοηθούν στη διαχείριση της επιχείρησής σας.
 • Δημιουργήστε εύχρηστες εφαρμογές και δείτε την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται* (*Απαιτούνται υπηρεσίες Access Services).

Publisher
 • Χρησιμοποιήστε επαγγελματικά εφέ για κείμενο, σχήματα και εικόνες, όπως απαλότερες σκιές, αντανακλάσεις και δυνατότητες OpenType, όπως δίψηφα και γνώριμα εναλλακτικά στυλ.
 • Συμπεριλάβετε φωτογραφίες και συνδέσεις στα γνώριμα εργαλεία συγχώνευσης αλληλογραφίας και εξατομικεύστε ακόμα περισσότερο τα ενημερωτικά δελτία και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την εξατομίκευση σε ένα σημείο: την κορδέλα.

Skype for Business
 • Δείτε την κατάσταση σύνδεσης των επαφών σας, προγραμματίστε συσκέψεις στο Outlook και ξεκινήστε συνομιλίες από εφαρμογές όπως το Word και το PowerPoint.
 • Επαγγελματική συνεργασία και συναντήσεις. Τα πάντα ενοποιημένα με το Office.
 • Εξασφαλίστε ό,τι χρειάζεστε για συνομιλίες σε μία εφαρμογή: άμεσα μηνύματα, κλήσεις ήχου και βίντεο, ηλεκτρονικές συσκέψεις και κοινή χρήση. Επιπλέον, επειδή το Skype for Business και το Office συνεργάζονται, η συνεργασία απευθείας από τις εφαρμογές του Office είναι απλή διαδικασία.

Απαιτήσεις Συστήματος

Υπολογιστής και επεξεργαστής

Επεξεργαστής 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος x86 bit ή x64 bit με σύνολο εντολών SSE2


Μνήμη

2 GB RAM


Σκληρός δίσκος

3,0 GB διαθέσιμος χώρος στο δίσκο

Οθόνη

Ανάλυση οθόνης 1280 x 800

Γραφικά

Η επιτάχυνση υλικού γραφικών απαιτεί κάρτα γραφικών DirectX 10.

Λειτουργικό σύστημα

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 ή Windows Server 2008 R2

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την πιο πρόσφατη έκδοση οποιουδήποτε λειτουργικού συστήματος.

Πρόγραμμα περιήγησης

Τρέχουσα ή αμέσως προηγούμενη έκδοση των Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox ή Microsoft Edge.

Έκδοση .NET

Απαιτείται .NET 3.5. Ορισμένες δυνατότητες ενδέχεται να απαιτούν την εγκατάσταση του .NET 4.0 ή 4.5 CLR.

Άλλα

Η λειτουργία Internet απαιτεί σύνδεση Internet. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις.

Για τη χρήση των λειτουργιών πολλών σημείων επαφής απαιτείται μια συσκευή με δυνατότητα αφής. Ωστόσο, όλες οι δυνατότητες και οι λειτουργίες εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες μέσω πληκτρολογίου, ποντικιού ή άλλης τυπικής ή προσβάσιμης συσκευής εισαγωγής. Λάβετε υπόψη ότι οι δυνατότητες αφής έχουν βελτιστοποιηθεί για χρήση με τα Windows 8, Windows 8.1 ή Windows 10

Οι λειτουργίες και τα γραφικά του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση παραμέτρων του συστήματός σας. Για ορισμένες δυνατότητες ενδέχεται να απαιτείται πρόσθετο ή σύνθετο υλικό ή σύνδεση σε διακομιστή.