Home Use Program Home Use Program
Project Professional 2016

Project Professional 2016

Project Professional 2016 auttaa sinua organisoimaan ja seuraamaan projektejasi, resurssejasi ja tiimejäsi. Suunnittele projekteja, seuraa niiden tilaa ja tee yhteistyötä muiden kanssa entistä helpommin ja tehokkaammin.

Sisältää

Project
  • Nämä työkalut mahdollistavat saumattoman yhteistyön ja niiden tietojen jakamisen, joita projektin menestykseen tarvitaan.
  • Project Professional 2016 sisältää mahdollisuuden projektiraporttien laadukkaaseen visualisointiin ja tulostamiseen, minkä ansiosta voit helposti ja tehokkaasti tiedottaa ja keskustella projektin edistymisestä muiden kanssa.
  • Uusi usean aikajanan näkymä Project Professional 2016 -sovelluksessa auttaa sinua seuraamaan projektin kaikkia osa-alueita.
  • Pystyt nopeasti keskittymään tärkeimpiin asioihin, valitsemaan toimenpiteet helposti ja selaamaan toimintoja parannetussa visuaalisessa ympäristössä.
Project Professional

Pidä projektit seurannassa

Voit suunnitella helposti projekteja ja tehdä yhteistyötä muiden kanssa virtuaalisesti missä tahansa Microsoft Project Professional 2016 -ohjelman avulla. Ole järjestelmällinen ja seuraa projektejasi ainoalla projektinhallintajärjestelmällä, joka toimii saumattomasti muiden Microsoft-sovellusten sekä pilvipalveluiden kanssa. Project Professional 2016:ta voidaan käyttää erillisenä tuotteena tai se voidaan yhdistää palvelimeen. Project Professional 2016 sisältää Project Serverin Client Access -käyttöoikeuden (CAL).

Järjestelmävaatimukset

Tietokone ja suoritin

Vähintään 1 gigahertsin (GHz) x86- tai x64-bittinen suoritin ja SSE2-käskykanta


Muisti

2 Gt RAM-muistia


Kiintolevy

3 Gt vapaata levytilaa

Näyttö

Näytön tarkkuus 1280 x 800

Grafiikka

Grafiikan laitteistokiihdytykseen tarvitaan DirectX 10 -näytönohjain.

Käyttöjärjestelmä

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 tai Windows Server 2008 R2

Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi käytä aina uusinta käyttöjärjestelmäversiota.

Selain

Nykyinen tai sitä välittömästi edeltävä versio seuraavista: Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox tai Microsoft Edge.

.NET-versio

Käytössä on oltava .NET 3.5. Jotkin ominaisuudet voivat vaatia, että myös version .NET 4.0 tai 4.5 CLR on oltava asennettuna.

Muut

Internet-toiminnot vaativat Internet-yhteyden. Yhteys voi olla maksullinen.

Usean kosketuksen toimintojen käyttöön tarvitaan kosketusnäytöllinen laite. Kaikkia ominaisuuksia ja toimintoja voi kuitenkin käyttää aina myös näppäimistöllä, hiirellä tai jollakin muulla vakiotyyppisellä tai helppokäyttötoimintoja tukevalla syöttölaitteella. Huomaa, että kosketusominaisuudet on optimoitu Windows 8-, Windows 8.1- ja Windows 10 -käyttöä varten.

Tuotteen toiminnot ja grafiikat saattavat vaihdella järjestelmän kokoonpanon mukaan. Jotkin toiminnot saattavat edellyttää lisälaitteistoa tai kehittynyttä laitteistoa tai yhteyden palvelimeen.