Home Use Program Home Use Program
Visio Professional 2016

Visio Professional 2016

Visio Professional 2016 -sovelluksessa on entistä helpompaa luoda ja jakaa ammattimaisia, monipuolisia kaavioita, jotka yksinkertaistavat ja välittävät monimutkaista tietoa.

Sisältää

Visio
  • Visio mahdollistaa muotojen käytön kaavioissa reaaliaikaisten tietojen esittämiseen asianmukaisella grafiikalla. Eloisat kuvakkeet, symbolit, värit ja palkkikaaviot tekevät tiedoistasi välittömästi ymmärrettäviä.
  • Getting Started Experience tarjoaa valmiita aloituskaavioita ja asiayhteyteen sopivia vinkkejä, jotka nopeuttavat kaavioiden luomista, muokkausta ja viimeistelyä.
  • Yhdellä helpolla toiminnolla voit muodostaa yhteyden Excel-taulukoihin ja vaihtaa tietojen graafista esitystä yhdellä napsautuksella.
  • Määritä ja kehitä prosesseja tehokkaasti. Dokumentoi prosessit valitsemallasi vakiotyylillä. Voit valita yli 20:sta prosessimallista.
Visio Professional

Luo monimutkaisia kaavioita helposti

Microsoft Visio Professional 2016 -ohjelmalla yksilöiden ja ryhmien on entistä helpompaa luoda ja jakaa ammattimaisia, monipuolisia kaavioita, jotka yksinkertaistavat monitasoisia tietoja. Se sisältää kaikki Visio Standard 2016:n ominaisuudet sekä lisäksi päivitettyjä muotoja, malleja ja tyylejä; parannetun tuen ryhmätyölle, mukaan lukien usean käyttäjän mahdollisuus työstää samaa kaaviota samanaikaisesti sekä mahdollisuuden linkittää kaaviot tietoihin.

Järjestelmävaatimukset

Tietokone ja suoritin

Vähintään 1 gigahertsin (GHz) x86- tai x64-bittinen suoritin ja SSE2-käskykanta


Muisti

2 Gt RAM-muistia


Kiintolevy

3 Gt vapaata levytilaa

Näyttö

Näytön tarkkuus 1280 x 800

Grafiikka

Grafiikan laitteistokiihdytykseen tarvitaan DirectX 10 -näytönohjain.

Käyttöjärjestelmä

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 tai Windows Server 2008 R2

Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi käytä aina uusinta käyttöjärjestelmäversiota.

Selain

Nykyinen tai sitä välittömästi edeltävä versio seuraavista: Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox tai Microsoft Edge.

.NET-versio

Käytössä on oltava .NET 3.5. Jotkin ominaisuudet voivat vaatia, että myös version .NET 4.0 tai 4.5 CLR on oltava asennettuna.

Muut

Internet-toiminnot vaativat Internet-yhteyden. Yhteys voi olla maksullinen.

Usean kosketuksen toimintojen käyttöön tarvitaan kosketusnäytöllinen laite. Kaikkia ominaisuuksia ja toimintoja voi kuitenkin käyttää aina myös näppäimistöllä, hiirellä tai jollakin muulla vakiotyyppisellä tai helppokäyttötoimintoja tukevalla syöttölaitteella. Huomaa, että kosketusominaisuudet on optimoitu Windows 8-, Windows 8.1- ja Windows 10 -käyttöä varten.

Tuotteen toiminnot ja grafiikat saattavat vaihdella järjestelmän kokoonpanon mukaan. Jotkin toiminnot saattavat edellyttää lisälaitteistoa tai kehittynyttä laitteistoa tai yhteyden palvelimeen.