Home Use Program Home Use Program
Project Professional 2016

Project Professional 2016

Project Professional 2016 omogućuje vam organiziranje i praćenje projekata, resursa i timova. Jednostavno i učinkovito planirajte projekte, pratite status i surađujte s drugima.

Sadržaj

Project
  • Besprijekorno koristite alate da biste svima pojednostavnili korištenje podataka koji su im potrebni da uspješno obavljaju zadatke.
  • Project Professional 2016 nudi mogućnost stvaranja prekrasnog vizualnog prikaza i ispisa izvješća o projektima koja olakšavaju jednostavno i učinkovito dijeljenje napredovanja i razgovora o njemu.
  • Novi prikaz više vremenskih linija u programu Project Professional 2016 omogućuje vam da budete informirani o svim aspektima projekta.
  • Brzo se usredotočite na bitno, jednostavno birajte akcije koje je potrebno izvršiti i besprijekorno pregledavajte funkcije pomoću obogaćenog vizualnog sučelja.
Project Professional

Pratite svoje projekte

Microsoft Project Professional 2016 pomaže vam da jednostavno planirate projekte i surađujete s drugima gotovo bilo gdje. Ostanite organizirani i pratite svoje projekte pomoću jedinog sustava za upravljanje projektima dizajniranim za besprijekoran rad s drugim aplikacijama tvrtke Microsoft i servisima u oblaku. Project Professional 2016 možete koristiti kao samostalan proizvod ili ga možete povezati s poslužiteljem. Project Professional 2016 sadrži licencu za klijentski pristup (CAL) za Project Server.

Zahtjevi Sustava

Računalo i procesor

x86-bitni ili x64-bitni procesor takta 1 gigaherc (GHz) ili brži sa skupom instrukcija SSE2


Memorija

2 GB RAM-a


Tvrdi disk

3,0 GB slobodnog prostora na disku

Zaslon

Razlučivost zaslona 1280 x 800

Grafička kartica

Grafičko hardversko ubrzanje s grafičkom karticom DirectX 10

Operacijski sustav

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 ili Windows Server 2008 R2

Za najbolji doživljaj rada koristite najnoviju verziju odgovarajućeg operacijskog sustava.

Preglednik

Najnovija ili predzadnja verzija preglednika Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox ili Microsoft Edge.

Verzija okruženja .NET

Potreban je .NET 3.5. Za neke će značajke možda biti potrebno instalirati i .NET 4.0 ili 4.5 CLR.

Ostalo

Za internetske funkcije potrebna je internetska veza. Moguća je naplata troškova.

Uređaj s višedodirnim mogućnostima potreban je za sve višedodirne funkcije. Međutim, sve značajke i funkcije uvijek su dostupne pomoću tipkovnice, miša ili drugih standardnih ili dostupnih ulaznih uređaja. Napominjemo da su nove dodirne značajke optimizirane za rad sa sustavom Windows 8, Windows 8.1 ili Windows 10.

Funkcije i grafika proizvoda mogu se razlikovati u ovisnosti o konfiguraciji vašeg sustava. Neke značajke mogu zahtijevati dodatni ili napredni hardver ili veze s poslužiteljem.