Home Use Program Home Use Program
Office Home and Business 2016 for Mac

Office Home and Business 2016 for Mac

A Microsoft Office 2016 for Mac révén maximális hatékonysággal dolgozhat – bárhol és bármikor. A Word, Excel, PowerPoint, Outlook és OneNote új, modern verziói az Office megszokott ruhájában jelennek meg, és kifejezetten Mac-gépekre készültek.

A programcsomag tartalma

Word
 • Az új online sablonokkal pillanatok alatt magas minőségű dokumentumokat gyárthat. Csak keresse a Design menüt és az Insights panelt.
 • A Word for Macben megnyitott dokumentumok pontosan úgy néznek ki, mint a PC-n készült eredeti változatuk. A Word for Macben végzett szerkesztés során semmilyen formázás nem vész el.
 • A beépített megosztási, véleményezési és társszerzői funkciókkal egyszerre többen is dolgozhatnak egy-egy anyagon.

Excel
 • Az új online sablonokkal és diagramjavaslatokkal és a Formula Builder nevű képletszerkesztővel pillanatok alatt magas minőségű dokumentumokat gyárthat.
 • Az Excel megkeresi a felhasználó helyett az adatok vizualizálásának legjobb módját: a cellákban lévő számok alapján felajánlja a leginformatívabbnak tűnő diagramokat, és lehetővé teszi a különböző lehetőségek előzetes kipróbálását is.
 • A számolótáblákban lévő számokból bármikor kinyerheti a bennük rejlő értékes információkat a modern elemzési és vizualizációs eszközökkel.

PowerPoint
 • Lenyűgöző bemutatók készíthetők és mutathatók be a modern látványtervezési és prezentációs eszközökkel.
 • Az új feladatpanelen a komplex tevékenységek is egyszerűvé válnak – például a képek formázása, a betűstílusok alkalmazása és az animációk felépítése.
 • A Presenter View nevű bemutatónézet minden eszközt biztosít a nyugodt prezentáláshoz: megjeleníti az aktuális diát, a következő diát, az előadói jegyzeteket és az órát is Macjén, miközben a közönség nagyméretű képernyőkön és kivetítőkön követheti a prezentációt.

Outlook
 • Az új Outlook for Mac támogatja a levelek azonnali letöltését, aminek köszönhetően mindig képben maradhat. 
 • A beszélgetési nézet automatikusan témákba csoportosítva jeleníti meg a leveleket, hogy többé ne kelljen az előző levelek után kutakodni.
 • Az üzenetbetekintési funkció a levelek tárgysora alatt a levéltörzs első mondatát is megjeleníti. Így gyorsan eldöntheti, hogy most akar foglalkozni a levéllel, vagy ráér később.

OneNote
 • Digitális jegyzetfüzeteiben rögzítheti, rendszerezheti és meg is oszthatja gondolatait.  
 • A jegyzetfüzetek megosztása egyszerű, így a munkatársakkal közösen dolgozhatnak feladataikon.
 • A címkéket nyilvántartó, a gépelt jegyzeteket indexelő, illetve a képeken és kézírásos jegyzeteken lévő szöveget felismerő hatékony keresési funkcióval mindent egyszerű megtalálni.

Rendszerkövetelmények

Számítógép és processzor

Intel processzorral szerelt Mac számítógép


Memória

4 GB RAM


Merevlemez

6 GB szabad merev-lemezterület
HFS+ merevlemez-formátum (más néven Mac OS Extended vagy HFS Plus).


Képernyő

1280x800 képpontos vagy nagyobb felbontású monitor

Operációs rendszer

Mac OS X 10.10-es verzió

Az optimális élmény érdekében az operációs rendszer legújabb verzióját használja.

Böngésző

A Safari, a Chrome vagy a Firefox legfrissebb vagy az azt közvetlenül megelőző verziója.

Egyéb

A telepítéshez internetkapcsolatra, helyi hálózati kapcsolatra (hálózati telepítés esetén) vagy DVD-meghajtóra van szükség.

Az internetes szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. Az internetkapcsolat külön előfizetést igényel.

A SharePoint-kiszolgálókon tárolt fájlok eléréséhez kapcsolat szükséges a Microsoft Office SharePoint Server 2007-hez vagy újabb verzióhoz.

Az Outlook Exchange-támogatásához kapcsolatra van szükség a Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 vagy újabb verziójával VAGY az Office 365 vállalati verziójával.

A közös szerkesztéshez SharePoint Server 2010 vagy Microsoft-fiók szükséges.

Egyes online funkciókhoz Microsoft-fiók szükséges.