Home Use Program Home Use Program
Project Professional 2016

Project Professional 2016

A Project Professional 2016 lehetővé teszi a projektek és az erőforrások nyilvántartását, valamint a munkák szervezését és menedzselését. A projekttervezés, az előrehaladás figyelemmel kísérése és a csoportmunka is könnyűvé és hatékonnyá válik.

A programcsomag tartalma

Project
  • A különböző eszközök zökkenőmentes együttműködésével mindenki megkapja a feladatai sikeres elvégzéséhez szükséges információkat.
  • A Project Professional 2016 lenyűgöző vizualizációkat és projektbeszámolókat tud készíteni, amelyekkel egyszerűbbé és hatékonyabbá válik a tájékoztatás és az előrehaladással kapcsolatos kérdések megbeszélése.
  • A Project Professional 2016 új többsávos idősornézetében a projekt minden aspektusáról megfelelő tájékoztatást kap.
  • Mindig a lényegre fókuszálhat, egyszerűen dönthet a szükséges intézkedésekről, és a vizuálisan is fejlett felhasználófelületen kényelmesen váltogathat a különböző funkciók között.
Project Professional

Tartani tudja projektjei határidőit

A Microsoft Project Professional 2016 segítségével könnyen megtervezheti a projekteket, és szinte bárhonnan együttműködhet másokkal. A projekteket rendben tarthatja, és ütemezésüket megőrizheti az egyetlen olyan projektkezelő rendszerrel, amely zökkenőmentesen együttműködik a többi Microsoft-alkalmazással és felhőalapú szolgáltatással. A Project Professional 2016 használható önálló termékként vagy internetes kiszolgálóhoz kapcsolódva. A Project Professional 2016 része egy Project Server Client Access License (CAL) is.

Rendszerkövetelmények

Számítógép és processzor

1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb x86- vagy x64-alapú processzor SSE2 utasításkészlettel


Memória

2 GB RAM


Merevlemez

3,0 GB szabad lemezterület

Képernyő

1280x800 képpontos képernyőfelbontás

Megjelenítés

Hardveres grafikus gyorsítás DirectX10-kompatibilis grafikus kártyával

Operációs rendszer

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 vagy Windows Server 2008 R2

Az optimális élmény érdekében az operációs rendszer legújabb verzióját használja.

Böngésző

Az Internet Explorer, a Safari, a Chrome, a Firefox vagy a Microsoft Edge legfrissebb vagy az azt közvetlenül megelőző verziója.

.NET-verzió

A .NET 3.5-ös verziója kötelező. Bizonyos funkciók megkövetelhetik, hogy a .NET 4.0-s vagy 4.5 CLR verzió is telepítve legyen.

Egyéb

Az internetes szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. Az internetkapcsolat külön előfizetést igényel.

A többérintéses szolgáltatások használatához érintést lehetővé tevő eszköz szükséges. Az összes szolgáltatás és funkció elérhető azonban billentyűzettel, egérrel, illetve más hagyományos vagy kisegítő lehetőségeket nyújtó beviteli eszközzel. Megjegyzendő, hogy az érintéses szolgáltatások a Windows 8, a Windows 8.1 és a Windows 10 rendszerre lettek optimalizálva.

A termék szolgáltatáskészlete és grafikai megjelenítése a rendszer konfigurációjától függően eltérő lehet. Egyes szolgáltatások további vagy speciális hardvereszközt, illetve kiszolgálói kapcsolatot igényelhetnek.