Home Use Program Home Use Program
Visio Professional 2016

Visio Professional 2016

A Visio Professional 2016 minden korábbinál egyszerűbbé teszi a komplex összefüggések megértését segítő, professzionális, információgazdag diagramok összeállítását és megosztását.

A programcsomag tartalma

Visio
  • A Visio alakzataival már valós idejű vizualizációkban is ábrázolhat valós idejű adatokat. Élénk ikonok, szimbólumok, színek és oszlopdiagramok teszik egy pillanat alatt átláthatóvá az adatokban rejlő információkat.
  • A Getting Started Experience nevű funkció előregyártott diagramjaiból indulva, az aktuális tevékenységekhez igazodó tanácsokkal és trükkökkel gyorsan összeállíthatók a diagramok.
  • Szintén új funkció, hogy az Excel táblázatai egy lépéssel elérhetők, és egyetlen kattintással elvégezhető a szükséges adatcsere.
  • Folyamatok hatékony definiálása és fejlesztése. A folyamatok szabványos jelölésrendszerekkel ábrázolhatók, amelyhez 20-nál is több folyamatsablon áll rendelkezésre.
Visio Professional

Könnyen készíthet fejlett diagramokat

A Microsoft Visio Professional 2016 révén egyének és csapatok minden eddiginél könnyebben készíthetnek, és oszthatnak meg professzionális, sokoldalú diagramokat, amelyek egyszerűbbé teszik az összetett információk megértését. Tartalmazza a Visio Standard 2016 valamennyi funkcióját, továbbá frissített alakokat, sablonokat és stílusokat; a csapatok együttműködésének továbbfejlesztett támogatását, így azt is, hogy egyidejűleg többen dolgozhatnak ugyanazon a diagramon; valamint a diagramok és adatok összekapcsolhatóságát.

Rendszerkövetelmények

Számítógép és processzor

1 gigahertzes (GHz) vagy gyorsabb x86- vagy x64-alapú processzor SSE2 utasításkészlettel


Memória

2 GB RAM


Merevlemez

3,0 GB szabad lemezterület

Képernyő

1280x800 képpontos képernyőfelbontás

Megjelenítés

Hardveres grafikus gyorsítás DirectX10-kompatibilis grafikus kártyával

Operációs rendszer

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 vagy Windows Server 2008 R2

Az optimális élmény érdekében az operációs rendszer legújabb verzióját használja.

Böngésző

Az Internet Explorer, a Safari, a Chrome, a Firefox vagy a Microsoft Edge legfrissebb vagy az azt közvetlenül megelőző verziója.

.NET-verzió

A .NET 3.5-ös verziója kötelező. Bizonyos funkciók megkövetelhetik, hogy a .NET 4.0-s vagy 4.5 CLR verzió is telepítve legyen.

Egyéb

Az internetes szolgáltatásokhoz internetkapcsolat szükséges. Az internetkapcsolat külön előfizetést igényel.

A többérintéses szolgáltatások használatához érintést lehetővé tevő eszköz szükséges. Az összes szolgáltatás és funkció elérhető azonban billentyűzettel, egérrel, illetve más hagyományos vagy kisegítő lehetőségeket nyújtó beviteli eszközzel. Megjegyzendő, hogy az érintéses szolgáltatások a Windows 8, a Windows 8.1 és a Windows 10 rendszerre lettek optimalizálva.

A termék szolgáltatáskészlete és grafikai megjelenítése a rendszer konfigurációjától függően eltérő lehet. Egyes szolgáltatások további vagy speciális hardvereszközt, illetve kiszolgálói kapcsolatot igényelhetnek.