Home Use Program Home Use Program
Project Professional 2016

Project Professional 2016

Project Professional 2016 lar deg holde prosjekter, ressurser og grupper organisert og i rute. Planlegg prosjekter enkelt og effektivt, spore statusen og samarbeid med andre.

Hva som omfattes

Project
  • Arbeid problemfritt på tvers av verktøy for å bidra til at alle samarbeider med informasjonen de trenger for å lykkes.
  • Project Professional 2016 gir muligheten til å visualisere og skrive ut flotte prosjektrapporter, og lar deg enkelt og effektivt dele og diskutere fremdriften.
  • Den nye Project Professional 2016-visningen med flere tidslinjer, lar deg holde deg oppdatert om alle deler av prosjektet.
  • Fokuser hurtig på det som er viktig, velg handlinger å utføre på en enkel måte og se problemfritt gjennom funksjoner med en forbedret visuell opplevelse.
Project Professional

Vær i rute med prosjektene dine

Microsoft Project Professional 2016 hjelper deg med å planlegge prosjekter og samarbeide med andre fra hvor som helst. Hold oversikten og sørg for at prosjektet går som det skal ved hjelp av det eneste prosjektstyringssystemet som er laget for å fungere sømløst med andre Microsoft Office-programmer og skytjenester. Project Professional 2016 kan brukes som et frittstående produkt eller koblet til en server. Project Professional 2016 inkluderer en Project Server Client Access License (CAL).

Systemkrav

Datamaskin og prosessor

1 GHz eller raskere x86- eller x64-biters prosessor med SSE2-instruksjonssett


Minne

2 GB RAM


Harddisk

3,0 GB ledig diskplass

Skjerm

Skjermoppløsning på 1280 x 800

Grafikk

Grafikkmaskinvareakselerasjon krever et DirectX 10-grafikkort.

Operativsystem

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 eller Windows Server 2008 R2

Bruk den nyeste versjonen av operativsystemet for å få den beste opplevelsen.

Nettleser

Den gjeldende eller forrige versjonen av Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

.NET-versjon

NET 3.5 kreves. Noen funksjoner kan kreve at .NET 4.0 eller 4.5 CLR er installert.

Annet

Internett-funksjoner krever Internett-tilkobling. Avgifter kan påløpe.

Det kreves en berøringsenhet for å bruke flerberøringsfunksjonalitet. Alle funksjoner og all funksjonalitet er imidlertid tilgjengelig ved hjelp av tastatur, mus eller annen tilgjengelig inndataenhet. Vær oppmerksom på at berøringsfunksjoner er optimalisert for bruk med Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10

Produktfunksjonalitet og grafikk kan variere avhengig av systemkonfigurasjonen. Noen funksjoner kan kreve mer eller avansert maskinvare eller servertilkobling.