Home Use Program Home Use Program
Project Professional 2016

Project Professional 2016

Met Project Professional 2016 kunt u uw project-, resource- en teamgegevens structureren en op koers blijven. U kunt eenvoudig projecten plannen, statussen bijhouden en samenwerken met anderen.

Wat is de inhoud hiervan

Project
  • Probleemloos werken met gegevens in verschillende toepassingen, zodat iedereen kan werken met de informatie die ze nodig hebben.
  • Met Project Professional 2016 kunt u op een fraaie manier projectrapporten weergeven en afdrukken, zodat u eenvoudig en effectief de projectvoortgang kunt delen en bespreken.
  • Met de nieuwe weergave voor meerdere tijdlijnen in Project Professional 2016 blijft u op de hoogte van alle aspecten van uw project.
  • U kunt snel inzoomen op wat echt belangrijk is, snel de acties selecteren die u wilt uitvoeren en eenvoudig de beschikbare functies bekijken.
Project Professional

Houd je projecten op het goede spoor

Microsoft Project Professional 2016 helpt je gemakkelijk projecten te plannen en vrijwel overal vandaan met anderen samen te werken. Blijf georganiseerd en houd je projecten op het spoor met het enige projectmanagementsysteem dat is ontworpen om naadloos samen te werken met andere toepassingen en cloudservices van Microsoft. Project Professional 2016 kan worden gebruikt als zelfstandig product of kan aan een server worden gekoppeld. Project Professional 2016 bestaat onder meer uit een licentie voor clienttoegang tot een projectserver.

Systeemvereisten

Computer en processor

1 gigahertz (GHz) of snellere x86 bits- of x64 bitsprocessor met SSE2-instructieset


Geheugen

2 GB RAM


Harde schijf

3,0 GB beschikbare schijfruimte

Beeldscherm

Schermresolutie van 1280 × 800

Grafische weergave

Voor grafische hardwareversnelling is een grafische DirectX10-kaart vereist

Besturingssysteem

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 of Windows Server 2008 R2

Gebruik de nieuwste versie van een besturingssysteem voor een optimale ervaring.

Browser

De huidige of voorlaatste versie van Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox of Microsoft Edge.

.NET-versie

.NET 3.5 vereist. Voor sommige functies moet .NET 4.0 of 4.5 CLR mogelijk ook zijn geïnstalleerd.

Overige

Voor internetfunctionaliteit is een internetverbinding vereist. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

Voor multi-touchfuncties is een apparaat met een touchscreen vereist. Alle functies kunnen echter ook met een toetsenbord, muis of ander standaardinvoerapparaat worden uitgevoerd. Touchfuncties zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10.

De productfunctionaliteit en grafische weergave zijn afhankelijk van uw systeemconfiguratie. Voor een aantal functies is aanvullende of geavanceerde hardware- of serverconnectiviteit vereist.