Home Use Program Home Use Program
Visio Professional 2016

Visio Professional 2016

Met Visio Professional 2016 is het eenvoudiger dan ooit om professionele, veelzijdige diagrammen te maken en te delen waarmee gemakkelijker complexe informatie kan worden overgebracht.

Wat is de inhoud hiervan

Visio
  • Met Visio kunt u de vormen in uw diagram gebruiken om real-time gegevens te presenteren in realistische afbeeldingen. Dankzij de levendige pictogrammen, symbolen, kleuren en staafdiagrammen is direct duidelijk wat uw gegevens betekenen.
  • Getting Started Experience biedt een uitgelezen set kant-en-klare diagrammen en contextuele tips voor starters, waarmee snel diagrammen kunnen worden gemaakt, bewerkt en voltooid.
  • Dankzij de nieuwe eenvoudige connectiviteit met tabellen in Excel, kunt u met één muisklik grafische weergaven van gegevens uitwisselen.
  • Processen efficiënt definiëren en verbeteren. U kunt processen documenteren met een door uzelf geselecteerde standaardnotatie, waarbij u kunt kiezen uit meer dan 20 processjablonen.
Visio Professional

Gemakkelijk geavanceerde diagrammen maken

Met Microsoft Visio Professional 2016 is het nu nog gemakkelijker dan ooit tevoren voor individuen en teams om professionele, veelzijdige diagrammen te maken en delen om complexe informatie te vereenvoudigen. Bevat alle functionaliteit van Visio Standard 2016, plus bijgewerkte vormen, sjablonen en stijlen; verbeterde ondersteuning voor samenwerken binnen het team, inclusief de mogelijkheid dat verschillende mensen tegelijkertijd aan hetzelfde diagram werken; en de mogelijkheid om diagrammen aan gegevens te koppelen.

Systeemvereisten

Computer en processor

1 gigahertz (GHz) of snellere x86 bits- of x64 bitsprocessor met SSE2-instructieset


Geheugen

2 GB RAM


Harde schijf

3,0 GB beschikbare schijfruimte

Beeldscherm

Schermresolutie van 1280 × 800

Grafische weergave

Voor grafische hardwareversnelling is een grafische DirectX10-kaart vereist

Besturingssysteem

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 of Windows Server 2008 R2

Gebruik de nieuwste versie van een besturingssysteem voor een optimale ervaring.

Browser

De huidige of voorlaatste versie van Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox of Microsoft Edge.

.NET-versie

.NET 3.5 vereist. Voor sommige functies moet .NET 4.0 of 4.5 CLR mogelijk ook zijn geïnstalleerd.

Overige

Voor internetfunctionaliteit is een internetverbinding vereist. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn.

Voor multi-touchfuncties is een apparaat met een touchscreen vereist. Alle functies kunnen echter ook met een toetsenbord, muis of ander standaardinvoerapparaat worden uitgevoerd. Touchfuncties zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10.

De productfunctionaliteit en grafische weergave zijn afhankelijk van uw systeemconfiguratie. Voor een aantal functies is aanvullende of geavanceerde hardware- of serverconnectiviteit vereist.