Home Use Program Home Use Program
Project Professional 2016

Project Professional 2016

Project Professional 2016 vă permite să menţineţi proiectele, resursele şi echipele bine organizate. Planificaţi proiecte, monitorizaţi progresul şi colaboraţi cu ceilalţi eficient şi uşor.

Ce se include

Project
  • Lucraţi fără probleme cu diferite instrumente pentru a ajuta pe toată lumea să colaboreze cu informaţiile de care au nevoie pentru a avea succes.
  • Project Professional 2016 oferă capacitatea de a vizualiza şi imprima rapoarte de proiect aspectuoase, ajutându-vă să partajaţi şi să discutaţi progresul eficient şi uşor.
  • Noua vizualizare de cronologii multiple din Project Professional 2016 vă ajută să vă informaţi cu privire la toate aspectele proiectului dvs.
  • Concentraţi-vă rapid asupra aspectelor care contează, selectaţi-vă cu uşurinţă acţiunile şi răsfoiţi fără probleme funcţiile, cu o experienţă vizuală îmbunătăţită.
Project Professional

Țineți evidența proiectelor

Microsoft Project Professional 2016 vă ajută să planificați proiectele cu ușurință și să colaborați cu ceilalți, practic de oriunde. Fiți organizat și nu rămâneți în urmă cu proiectele cu ajutorul singurului sistem de management al proiectelor proiectat pentru a lucra perfect cu alte aplicații Microsoft și servicii cloud. Project Professional 2016 poate fi folosit ca un produs de sine stătător sau poate fi conectat la un server. Project Professional 2016 include o licență de acces client (CAL) la serverul de proiect.

Cerinţe de Sistem

Computer și procesor

Procesor x64 sau x86 la 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid, cu set de instrucțiuni SSE2


Memorie

2 GB de RAM


Hard disk

3,0 GB de spațiu disponibil pe disc

Afișare

Rezoluția ecranului de 1280 x 800

Grafică

Accelerarea grafică hardware necesită o placă video DirectX10.

Sistem de operare

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 sau Windows Server 2008 R2

Pentru o experiență optimă, utilizați cea mai recentă versiune a oricărui sistem de operare.

Browser

Versiunea curentă sau imediat anterioară de Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox sau Microsoft Edge.

Versiune .NET

Este necesară versiunea .NET 3.5. Unele caracteristici pot necesita și instalarea versiunii .NET 4.0 sau 4.5 CLR.

Altele

Funcționalitatea bazată pe internet necesită conexiune la internet. Se pot aplica taxe.

Funcționalitatea pe bază de atingeri multiple necesită un dispozitiv tactil. Cu toate acestea, toate caracteristicile și funcționalitățile sunt întotdeauna disponibile prin utilizarea unei tastaturi, a unui mouse sau a altui dispozitiv de introducere standard sau accesibil. Rețineți că noile caracteristici tactile sunt optimizate pentru folosirea cu Windows 8, Windows 8.1 sau Windows 10

Funcționalitatea și prezentarea produsului pot varia în funcție de configurația sistemului. Unele caracteristici pot necesita hardware suplimentar sau avansat ori conectivitate la server.