Home Use Program Home Use Program
Visio Professional 2016

Visio Professional 2016

Visio Professional 2016 simplifică mai mult ca niciodată crearea şi partajarea de diagrame profesionale şi versatile, care simplifică şi comunică informaţii complexe.

Ce se include

Visio
  • Cu Visio, puteţi utiliza formele din diagrama dvs. pentru a afişa date în timp real cu elemente vizuale din lumea reală. Pictogramele, simbolurile, culorile şi graficele cu bare vibrante fac ca datele dvs. să poată fi înţelese instantaneu.
  • Getting Started Experience oferă o selecţie de diagrame predefinite pentru începători şi sfaturi şi trucuri contextuale pentru a ajuta utilizatorii să creeze, să editeze şi să finalizeze rapid diagramele
  • Profitaţi de noua conectivitate într-un singur pas cu ajutorul tabelelor Excel şi schimbaţi graficele cu date după preferinţe, cu un singur clic.
  • Definiţi şi îmbunătăţiţi în mod eficient procesele. Procese pentru documente cu notarea standard preferată prin intermediul a peste 20 de şabloane de procese.
Visio Professional

Creați cu ușurință diagrame complexe

Microsoft Visio Professional 2016 face mai ușor ca niciodată pentru persoane și echipe să creeze și să partajeze diagrame profesionale, versatile, care simplifică informațiile complexe. Include toate funcționalitățile Visio Standard 2016, cât și forme, șabloane și stiluri actualizate; asistență îmbunătățită pentru colaborarea în echipă, inclusiv posibilitatea ca mai multe persoane să lucreze simultan la o singură diagramă; și posibilitatea de a lega diagramele de date.

Cerinţe de Sistem

Computer și procesor

Procesor x64 sau x86 la 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid, cu set de instrucțiuni SSE2


Memorie

2 GB de RAM


Hard disk

3,0 GB de spațiu disponibil pe disc

Afișare

Rezoluția ecranului de 1280 x 800

Grafică

Accelerarea grafică hardware necesită o placă video DirectX10.

Sistem de operare

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 sau Windows Server 2008 R2

Pentru o experiență optimă, utilizați cea mai recentă versiune a oricărui sistem de operare.

Browser

Versiunea curentă sau imediat anterioară de Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox sau Microsoft Edge.

Versiune .NET

Este necesară versiunea .NET 3.5. Unele caracteristici pot necesita și instalarea versiunii .NET 4.0 sau 4.5 CLR.

Altele

Funcționalitatea bazată pe internet necesită conexiune la internet. Se pot aplica taxe.

Funcționalitatea pe bază de atingeri multiple necesită un dispozitiv tactil. Cu toate acestea, toate caracteristicile și funcționalitățile sunt întotdeauna disponibile prin utilizarea unei tastaturi, a unui mouse sau a altui dispozitiv de introducere standard sau accesibil. Rețineți că noile caracteristici tactile sunt optimizate pentru folosirea cu Windows 8, Windows 8.1 sau Windows 10

Funcționalitatea și prezentarea produsului pot varia în funcție de configurația sistemului. Unele caracteristici pot necesita hardware suplimentar sau avansat ori conectivitate la server.