Home Use Program Home Use Program
Office Home and Business 2016 for Mac

Office Home and Business 2016 for Mac

Microsoft Office 2016 for Mac vam omogoča učinkovito delo kjer koli in kadar koli. Nove sodobne različice programov Word, Excel, PowerPoint, Outlook in OneNote so prevzele znan videz in delovanje sistema Office, vendar pa so hkrati skrbno zasnovane za računalnike Mac.

Kaj je vključeno

Word
 • Hitro ustvarite kakovostne dokumente z novimi spletnimi predlogami, menijem Design (Načrt) in podoknom Insights (Vpogledi).
 • Videz dokumenta, ki ga odprete v programu Word za Mac, je podoben izvirniku, ki je bil ustvarjen v računalniku s sistemom Windows. Pri urejanju dokumenta v programu Word za Mac pa ne izgubite nobene vsebine ali oblikovanja.
 • Uporabite vgrajena orodja za skupno rabo, pregled in soavtorstvo dokumentov, da naredite več s sodelovanjem z drugimi uporabniki.

Excel
 • Hitro ustvarite kakovostne dokumente z novimi spletnimi predlogami, priporočenimi grafikoni in orodjem Formula Builder (Graditelj formul).
 • Excel vam ponuja orodja za zanesljivo ponazoritev podatkov: priporoči vam grafikone, ki najbolj ustrezajo vašim številkam, in vam prikaže predogled različnih možnosti.
 • Pretvorite številke v vpoglede, kadar želite, in sicer z vrhunskimi orodji za analizo in ponazoritev, ki so vgrajena v preglednice.

PowerPoint
 • Ustvarite in podajte navdušujoče predstavitve z vrhunskimi orodji za oblikovanje in predstavitev.
 • Nov vmesnik podokna opravil poenostavlja zahtevna opravila, kot so oblikovanje slik, uporaba slogov pisav in ustvarjanje animacij.
 • V pogledu Presenter View (Pogled predstavitelja) so na voljo orodja za samozavestno predstavitev. V njem so prikazani trenutni diapozitiv, naslednji diapozitiv, govornikove opombe in časomer v računalniku Mac, na velikem zaslonu pa je projicirana samo predstavitev za občinstvo.

Outlook
 • Novi Outlook for Mac podpira potisno e-pošto, zato bo vaša mapa »Prejeto« vedno posodobljena. 
 • Pogled pogovora samodejno organizira mapo »Prejeto« v okviru posameznega nitnega pogovora, zato vam nikoli več ne treba iskati povezanih sporočil.
 • V predogledu sporočila je prvi stavek e-poštnega sporočila tik pod vrstico z zadevo, tako da se lahko hitro odločite, ali želite sporočilo prebrati zdaj ali pozneje.

OneNote
 • Ujemite svoje zamisli, organizirajte jih in jih dajte v skupno rabo z digitalnimi zvezki.  
 • Zvezke daste lahko preprosto v skupno rabo za sodelavce in omogočite lažje sodelovanje na projektih.
 • Z zmogljivim mehanizmom za iskanje, ki sledi vašim oznakam, indeksira vnesene zapiske in prepozna besedilo na slikah in ročno ustvarjenih zapiskih, lahko hitro poiščete želeno vsebino.

Sistemske Zahteve

Računalnik in procesor

Računalnik Mac s procesorjem Intel


Pomnilnik

4 GB pomnilnika RAM


Trdi disk

6 GB razpoložljivega prostora na trdem disku
HFS+ oblika trdega diska (znano tudi kot Mac OS Extended ali HFS Plus).


Zaslon

Monitor z ločljivostjo 1280 x 800 ali višjo

Operacijski sistem

Mac OS X različice 10.10

Za najboljšo izkušnjo uporabite najnovejšo različico katerega koli operacijskega sistema.

Brskalnik

Trenutna ali predhodna različica brskalnika Safari, Chrome ali Firefox.

Drugo

Za namestitev potrebujete povezavo z internetom, lokalno omrežje (če nameščate prek omrežja) ali pogon DVD.

Za internetne funkcije potrebujete internetno povezavo. Morda jo je treba plačati.

Za dostop do datotek, shranjenih v SharePointovem strežniku, potrebujete povezljivost s strežnikom Microsoft Office SharePoint Server 2007 ali novejšim.

Za podporo za Exchange v Outlooku potrebujete povezljivost s servisnim paketom SP2 za Microsoft Exchange Server 2010 ali novejšim ALI storitvijo Office 365 za podjetja.

Za soavtorstvo potrebujete SharePoint Server 2010 ali Microsoftov račun.

Za nekatere spletne funkcije potrebujete Microsoftov račun.