Home Use Program Home Use Program
Project Professional 2016

Project Professional 2016

Project Professional 2016 ponuja nove in preprostejše načine za organiziranje ter obvladovanje projektov, virov in skupin. Preprosto in učinkovito načrtujte projekte, spremljajte stanje in sodelujte z drugimi.

Kaj je vključeno

Project
  • Delajte nemoteno z več orodji, da vsem omogočite lažje sodelovanje pri urejanju podatkov, ki jih potrebujejo za uspešno delo.
  • V programu Project Professional 2016 so na voljo možnosti za ponazoritev in tiskanje lepih poročil projekta, kar omogoča preprosto in učinkovito skupno rabo napredka ter razprave o njem.
  • Nov pogled več časovnic v programu Project Professional 2016 pa vas sproti obvešča o vseh vidikih projekta.
  • Hitro se osredotočite na pomembne zadeve, preprosto izberite ukrepe, ki jih je treba izvesti, in nemoteno poiščite funkcije z izboljšano vizualno izkušnjo.
Project Professional

Zagotovite nemoten potek vaših projektov

Microsoft Project Professional 2016 vam pomaga enostavno načrtovati projekte in sodelovati z drugimi skoraj kjer koli. Bodite organizirani in zagotovite ažurnost projektov z edinim sistemom za upravljanje projektov, ki je zasnovan za brezhibno delo z drugimi Microsoftovimi programi in storitvami računalništva v oblaku. Project Professional 2016 lahko uporabljate kot samostojen izdelek ali v povezavi s strežnikom. Project Professional 2016 vključuje licenco CAL za Project Server.

Sistemske Zahteve

Računalnik in procesor

1-gigaherčni (GHz) ali hitrejši procesor z arhitekturo x86 ali x64 (64-bitni) z nabori ukazov SSE2


Pomnilnik

2 GB RAM


Trdi disk

3,0 GB nezasedenega prostora na disku

Zaslon

Ločljivost zaslona 1280 x 800

Grafika

Grafično strojno pospeševanje zahteva grafično kartico DirectX 10

Operacijski sistem

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, servisni paket SP1 za Windows 7, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 ali Windows Server 2008 R2

Za najboljšo izkušnjo uporabite najnovejšo različico katerega koli operacijskega sistema.

Brskalnik

Trenutna ali predhodna različica brskalnika Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox ali Microsoft Edge.

Različica ogrodja .NET

Potrebujete ogrodje .NET 3.5. Nekatere funkcije lahko zahtevajo, da je nameščeno tudi ogrodje .NET 4.0 ali 4.5 CLR.

Drugo

Za internetne funkcije potrebujete internetno povezavo. Morda jo je treba plačati.

Za katero koli funkcijo na večkratni dotik potrebujete napravo na dotik. Vse funkcije so vedno na voljo prek tipkovnice, miške ali druge standardne vnosne naprave oziroma vnosne naprave za osebe s posebnimi potrebami. Upoštevajte, da so funkcije na dotik optimizirane za uporabo s sistemom Windows 8, Windows 8.1 ali Windows 10.

Funkcije izdelka in grafični prikaz se lahko razlikujejo glede na konfiguracijo vašega sistema. Za nekatere funkcije morda potrebujete dodatno ali napredno strojno opremo oziroma povezavo s strežnikom.