Home Use Program Home Use Program
Visio Professional 2016

Visio Professional 2016

Visio Professional 2016 omogoča preprostejše ustvarjanje in skupno rabo strokovnih in vsestranskih diagramov, ki poenostavljajo in predstavljajo zapletene podatke.

Kaj je vključeno

Visio
  • V programu Visio lahko z oblikami na diagramu prikažete sprotne podatke z dejansko ponazoritvijo. Vaši podatki lahko prek živahnih ikon, simbolov, barv in paličnih grafikonov postanejo takoj razumljivi.
  • Getting Started Experience (izkušnja uvoda) ponuja izbran nabor vnaprej ustvarjenih začetnih diagramov ter nasvetov in namigov v kontekstu, s katerimi bodo uporabniki lažje ter hitreje ustvarili, uredili in dokončali diagrame.
  • Izkoristite prednosti nove povezljivosti v enem koraku s tabelami programa Excel in v enem kliku zamenjajte želeno podatkovno grafiko.
  • Učinkovito opredelite in izboljšajte postopke. Na voljo je več kot 20 predlog postopkov, ki jih lahko uporabite za dokumentiranje postopkov z želenim standardnim zapisom.
Visio Professional

Enostavna izdelava naprednih diagramov

Microsoft Visio Professional 2016 posameznikom in ekipam bolj kot kdaj koli prej omogoča, da ustvarjajo in souporabljajo profesionalne, raznolike diagrame, ki poenostavljajo zapletene informacije. Vključuje vso funkcionalnost programa Visio Standard 2016 kot tudi posodobljene oblike, predloge in sloge; Izboljšana podpora za sodelovanje med skupinami, vključno z možnostjo za delo več ljudi hkrati na enem diagramu in zmožnostjo povezovanja diagramov s podatki.

Sistemske Zahteve

Računalnik in procesor

1-gigaherčni (GHz) ali hitrejši procesor z arhitekturo x86 ali x64 (64-bitni) z nabori ukazov SSE2


Pomnilnik

2 GB RAM


Trdi disk

3,0 GB nezasedenega prostora na disku

Zaslon

Ločljivost zaslona 1280 x 800

Grafika

Grafično strojno pospeševanje zahteva grafično kartico DirectX 10

Operacijski sistem

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, servisni paket SP1 za Windows 7, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 ali Windows Server 2008 R2

Za najboljšo izkušnjo uporabite najnovejšo različico katerega koli operacijskega sistema.

Brskalnik

Trenutna ali predhodna različica brskalnika Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox ali Microsoft Edge.

Različica ogrodja .NET

Potrebujete ogrodje .NET 3.5. Nekatere funkcije lahko zahtevajo, da je nameščeno tudi ogrodje .NET 4.0 ali 4.5 CLR.

Drugo

Za internetne funkcije potrebujete internetno povezavo. Morda jo je treba plačati.

Za katero koli funkcijo na večkratni dotik potrebujete napravo na dotik. Vse funkcije so vedno na voljo prek tipkovnice, miške ali druge standardne vnosne naprave oziroma vnosne naprave za osebe s posebnimi potrebami. Upoštevajte, da so funkcije na dotik optimizirane za uporabo s sistemom Windows 8, Windows 8.1 ali Windows 10.

Funkcije izdelka in grafični prikaz se lahko razlikujejo glede na konfiguracijo vašega sistema. Za nekatere funkcije morda potrebujete dodatno ali napredno strojno opremo oziroma povezavo s strežnikom.