Home Use Program Home Use Program
Project Professional 2016

Project Professional 2016

Med Project Professional 2016 kan du hantera dina projekt och resurser, och hålla samarbetet i teamet flytande. Du kan enkelt och effektivt planera projekt, spåra status och samarbeta med andra.

Produkter som ingår

Project
  • Arbeta smidigt med olika verktyg och se till att alla har den information de behöver för att lyckas med sina uppgifter.
  • Project Professional 2016 har funktioner för att visualisera och skriva ut projektrapporter, så att ni enkelt kan åskådliggöra och diskutera hur arbetet fortlöper.
  • Den nya flerskiktade tidslinjevyn i Project Professional 2016 gör att du har översikt över alla aspekter i ditt projekt.
  • I det tydliga gränssnittet kan du snabbt fokusera på väsentligheterna, fatta beslut om åtgärder och smidigt välja de funktioner du behöver.
Project Professional

Håll dina projekt på spåret

Med Microsoft Project Professional 2016 kan du enkelt planera projekt och samarbeta med andra från praktiskt taget var som helst. Var organiserad och håll dina projekt på spåret med det enda projekthanteringssystemet designat för att fungera sömlöst med andra Microsoft-program och molntjänster. Project Professional 2016 kan användas som en fristående produkt eller anslutas till en server. Project Professional 2016 innehåller en Project Server Client Access-licens (CAL).

Systemkrav

Dator och processor

1 GHz eller snabbare x86- eller 64-bitarsprocessor med SSE2-instruktionsuppsättning


Minne

2 GB RAM


Hårddisk

3,0 GB tillgängligt diskutrymme

Bildskärm

1 280 × 800 upplösning

Grafik

För maskinvaruacceleration för grafik krävs DirectX 10-grafikkort.

Operativsystem

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 och Windows Server 2008 R2

Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av respektive operativsystem.

Webbläsare

Aktuell eller föregående version av Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

.NET-version

.NET 3.5 krävs. För vissa funktioner kan det krävas att .NET 4.0 eller 4.5 CLR är installerad.

Övrigt

För Internetfunktioner krävs Internetanslutning. Avgifter kan tillkomma.

En pekaktiverad enhet krävs för flertrycksfunktioner. Alla funktioner är dock alltid tillgängliga om du använder ett tangentbord, en mus eller någon annan standardinmatningsenhet eller annan tillgänglig inmatningsenhet. Observera att pekfunktionerna är optimerade för att användas med Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10

Funktioner och grafik i produkten kan variera beroende på systemkonfigurationen. För vissa funktioner kan det krävas ytterligare eller avancerad maskinvara eller serveranslutning.