Home Use Program Home Use Program
Visio Professional 2016

Visio Professional 2016

Visio Professional 2016 gör det enklare än någonsin för personer och team att skapa och dela tabeller och diagram som förenklar och kommunicerar komplex information.

Produkter som ingår

Visio
  • Med Visio kan du visa realtidsdata i diagramform. Ikoner, symboler, färger och staplar gör dina data enkla att ta till sig.
  • Komma igång-paketet har en uppsättning diagram, tips och trick som gör det enkelt för användare att skapa, redigera och färdigställa diagram snabbt
  • Dra nytta av den snabba anslutningen i Excel-tabellerna och växla till den grafik du vill använda med bara en klickning.
  • Definiera och förbättra processer effektivt. Dokumentera processer i den form du själv föredrar – du kan välja bland över 20 processmallar.
Visio Professional

Skapa lätt avancerade diagram

Microsoft Visio Professional 2016 gör det enklare än någonsin för enskilda personer och grupper att skapa och dela proffsiga, mångsidiga diagram som förenklar komplex information. Det innehåller all funktionalitet i Visio Standard 2016 samt uppdaterade former, mallar och stilar, förbättrat stöd för gruppsamarbete, inklusive möjligheten för flera personer att arbeta i ett och samma diagram samtidigt, och möjligheten att länka diagram till data.

Systemkrav

Dator och processor

1 GHz eller snabbare x86- eller 64-bitarsprocessor med SSE2-instruktionsuppsättning


Minne

2 GB RAM


Hårddisk

3,0 GB tillgängligt diskutrymme

Bildskärm

1 280 × 800 upplösning

Grafik

För maskinvaruacceleration för grafik krävs DirectX 10-grafikkort.

Operativsystem

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 och Windows Server 2008 R2

Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av respektive operativsystem.

Webbläsare

Aktuell eller föregående version av Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

.NET-version

.NET 3.5 krävs. För vissa funktioner kan det krävas att .NET 4.0 eller 4.5 CLR är installerad.

Övrigt

För Internetfunktioner krävs Internetanslutning. Avgifter kan tillkomma.

En pekaktiverad enhet krävs för flertrycksfunktioner. Alla funktioner är dock alltid tillgängliga om du använder ett tangentbord, en mus eller någon annan standardinmatningsenhet eller annan tillgänglig inmatningsenhet. Observera att pekfunktionerna är optimerade för att användas med Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10

Funktioner och grafik i produkten kan variera beroende på systemkonfigurationen. För vissa funktioner kan det krävas ytterligare eller avancerad maskinvara eller serveranslutning.